Program društveno poticane stanogradnje (POS) - 2. natječaj Biograd na Moru

Novo!Konačna lista reda prvenstva

08.04.2016.

II. Javni natječaj za kupnju stana iz POS-a

23.11.2015.

Program društveno poticane stanogradnje (POS) Biograd na Moru

Konačna lista reda prvenstva

04.11.2015.

Javni natječaj za kupnju stana iz POS-a

22.07.2015.
Za čišći i ljepši Biograd!Gradonačelnici mira

Mjeseci: Godina:

Gradonačelnici mira

Gradonačelnici mira je međunarodna nevladina organizacija osnovana 1982....

Izvršni direktor velike svjetske nevladine organizacije "Mayors for Peace" Aaron Towish u Biogradu

Velika svjetska nevladina organizacija "Mayors for Peace" okuplja skoro 1.700 gradova iz 134 zemlje. Od svih tih gradova 16 je i hrvatskih gradova članova organizacije.Proslavi Dana Grada Biograda nazočio je i izvršni direktor velike svjetske nevladine organizacije "Mayors for Peace" Aaron Towish.

LUC DEHAENE, GRADONAČELNIK YPRES-A

Biograd sudjeluje u mreži Gradonačelnici mira, te drži vodeću ulogu u Hrvatskoj svojim članstvom u Izvršnom odboru Gradonačelnika mira.

THOMAS O’GRADY, GRADONAČELNIK NORTH HOMESTEAD-A U SAD

Ja sam gradonačelnik Thomas O'Grady iz grada North Homestead, država Ohio u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrlo sam ponosan što sam član Gradonačelnika mira, organizacija koja je aktivna veliki broj godina.

DR. TADATOSHI AKIBA, GRADONAČELNIK HIROŠIME

Organizacija koju nazivamo GRADONAČELNICI MIRA utemeljena je 1982. godine s ciljem stvaranja puno, puno boljeg svijeta za buduće generacije. Kao što Vam je već poznato, najveća i najjača poruka koja je proizišla iz Hirošime su riječi onih koji su preživjeli bombardiranja.

Gradonačelnici traže nuklearno razoružanje do 2020. godine

Prekjučer, točno u 11 sati, pred Manin Gatom u Ypresu zastala je povorka od nekoliko tisuća ljudi. U isti tren oglasila se truba kao točno prije 90 godina, objavljujući svijetu završetak Prvog svjetskog rata.

Obavijesti

Dostava rješenja javnom objavom 21. rujna 2016. godineNa temelju članka 95. Zakona o općem upravnom postupku („Narodne novine“, broj 47/09.) i čl. 3. i 10. Odluke o unutarnjem ustrojstvu Gradske uprave Grada Biograda na Moru...

21.09.2016

Više obavijesti