Gnalic Project - Photogrammetry
Za čišći i ljepši Biograd!Gradonačelnici mira

Mjeseci: Godina:

Gradonačelnici mira

Gradonačelnici mira je međunarodna nevladina organizacija osnovana 1982....

Izvršni direktor velike svjetske nevladine organizacije "Mayors for Peace" Aaron Towish u Biogradu

Velika svjetska nevladina organizacija "Mayors for Peace" okuplja skoro 1.700 gradova iz 134 zemlje. Od svih tih gradova 16 je i hrvatskih gradova članova organizacije.Proslavi Dana Grada Biograda nazočio je i izvršni direktor velike svjetske nevladine organizacije "Mayors for Peace" Aaron Towish.

LUC DEHAENE, GRADONAČELNIK YPRES-A

Biograd sudjeluje u mreži Gradonačelnici mira, te drži vodeću ulogu u Hrvatskoj svojim članstvom u Izvršnom odboru Gradonačelnika mira.

THOMAS O’GRADY, GRADONAČELNIK NORTH HOMESTEAD-A U SAD

Ja sam gradonačelnik Thomas O'Grady iz grada North Homestead, država Ohio u Sjedinjenim Američkim Državama. Vrlo sam ponosan što sam član Gradonačelnika mira, organizacija koja je aktivna veliki broj godina.

DR. TADATOSHI AKIBA, GRADONAČELNIK HIROŠIME

Organizacija koju nazivamo GRADONAČELNICI MIRA utemeljena je 1982. godine s ciljem stvaranja puno, puno boljeg svijeta za buduće generacije. Kao što Vam je već poznato, najveća i najjača poruka koja je proizišla iz Hirošime su riječi onih koji su preživjeli bombardiranja.

Gradonačelnici traže nuklearno razoružanje do 2020. godine

Prekjučer, točno u 11 sati, pred Manin Gatom u Ypresu zastala je povorka od nekoliko tisuća ljudi. U isti tren oglasila se truba kao točno prije 90 godina, objavljujući svijetu završetak Prvog svjetskog rata.

Obavijesti

POZIV za 19. sjednicu Gradskog vijeća Grada Biograda na MoruPOZIV za 19. sjednicu Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru za dan 2. ožujka (ponedjeljak) 2015. godine u 18.00 sati koja će se održati u gradskoj vijećnici Grada Biograda...

23.02.2015

Više obavijesti

Događanja

Program aktivnosti povodom Dana Grada Biograda na MoruPROGRAM AKTIVNOSTI POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA BIOGRADA NA MORU I BLAGDANA SV. STOŠIJE NEBESKE ZAŠTITNICE...

12.01.2015

Više događanja