Turistička sezona u gradu Biogradu

Objavljeno: Petak, 29. lipnja 2018. 14:42
Ocijeni
(0 glasova)

Da je ljeto stiglo najbolje potvrđuju plaže u gradu Biogradu.
Sve je više kupača na plažama, a koji i unatoč promjenjivim vrmenskim prilikama nastoje što bolje iskoristiti more i sunce. Trenutno ih u gradu Biogradu boravi 7.200, što je na prošlogodišnjoj razini, doznajemo u Turističkoj zajednici grada, dok se veći priliv gostiju kao i obično očekuje već slijedeći tjedan, odnosno početkom svibnja.
Plaža „Dražica“ prva je u nizu duž park šume Soline i slovi za najpopularniju gradsku plažu. Šuma uz samu plažu i hladovina, te neposredna blizina grada, svakako su privlačni brojnim turistima kao i činjenica da je plaža uređena.
Uz čisto i bistro more ova plaža nositeljica je plave zastave već niz godina, opskrbljena je tuševima, posebnim ulazom za invalide i prigodnom ponudom kakva je uobičajena za takva mjesta. Kupači ili pak samo oni koji se sunčaju, jer zahlađenje koje je poslijednjih dana zahvatilo i naše područje znatno je rashladilo more, te se kako se čini kupaju samo oni najhrabriji.
Ipak ljeto je tu, turisti dolaze, grad puni smještajne kapacitete, a uz hotelske kapacitete i kampove značajnu popunjenost očekuju i privatni iznajmljivači, kojih je u gradu Biogradu 750.
Ove godine Turistička zajednica Grada, organizirala je posjet Krku, gdje je jedna skupina zainteresiranih imala prilike vidjeti kako to drugi rade, odnsono kako to često kažemo primjer dobre prakse.
Novost je također da je TZ znatnom broju iznajmljivača osigurala besplatno snimanje njihovih apartmana, što će svakako doprinijeti jednoj kvalitetnoj ponudi, kazala nam je direktorica Ivana Kulaš. Ovih dana intenzivno radimo na završetku kulturnog ljetnog programa, koji će i ove godine biti bogat i raznovrstan, a počinje se realizirati početkom srpnja.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA