Radovi na preuređenju i opremanju osnovne škole Biograd na Moru

Objavljeno: Srijeda, 18. srpnja 2018. 09:50
Ocijeni
(0 glasova)

Prazan hol i školski hodnici neobična su slika u biogradskoj osnovnoj školi gdje nas uglavnom dočekuje vesela graja i razigrana mladost. No, kako je ljeto i vrijeme školskih praznika u školi smo zatekli samo djelatnike koji su zaduženi za obavljanje predviđenih radova i opremanju škole za narednu školsku godinu.
Radovi će se obavljati tijekom čitavog ljeta, kazao nam je prof. Jordanko Miloš ravnatelj biogradske osnovne škole, jer novu školsku godinu dočekujemo s E-dnevnicima, te nastojimo da što prije i što kvalitetnije obavimo sve nužne prdedradnje. Tako su sada u tijeku radovi umrežavanja i kabliranja, te postavljanja novih računala što znači pripreme za uvođenje informatike u školu kao obveznog predmeta za učenike petih i šestih razreda. Kako se prelazi na E-dnevnike u sklopu priprema predviđena je i nužna edukacija kadrova, tako da se vrše ozbiljne i sveobuhvatne pripreme i na tom planu. Uz to tijekom osmog mjeseca predvidjeli smo uređenje školskog dvorišta, a potom i uređenje i obnovu školskog igrališta.
Za te radove osigurana su i potrebna sredstva te ovom prilikom zahvaljujemo Zadarskoj županiji, Gradu Biogradu na Moru i dakako sponzorima koji uvijek rado pomažu kada su djeca u pitanju.
Vjerujemo kako će se svi radovi obaviti na vrijeme i da će sve biti spremno za početak nove školske godine na jesen, kazao je ravnatelj Miloš. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA