Uređenje školskog dvorišta

Objavljeno: Petak, 28. rujna 2018. 07:35
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon što je u osnovnoj školi grada Biograda nova školska godina započela s nekoliko novina, među kojima i e-dnevnicima, te novim računalima za djelatnike i učenike, posebno petih i šestih razreda kojima je informatika obvezan predmet, nastavljaju se i drugi zahvati nužni za bolje i kvalitetnije obrazovanje, te ugodniji rad.
Jedan od problema kao što je školsko dvorište, a u kojem su se za vrijeme kišnih dana stvarale velike lokve, konačno će biti saniran. Naime, ovih dana započeli su radovi na odvodnji koja je temeljni problem ovog djela školskog dvorišta, a nakon toga uslijediti će i drugi nužni zahvati. Urediti će se čitav prostor, asfaltirati, te ograditi i obilježiti  novim znakovima. U tom prostoru neće se više moći parkirati vozila s ulice, osim onih djelatnika škole, što će svakako unijeti više reda ali i sigurnosti u tom prostoru. Tim prije što će se uza zid školske zgrade izgraditi i poseban nogostup, te niz drugih sličnih zahvata, koji će donijeti znatna poboljšanja u školskom okolišu, kazao nam je ravnatelj osnovne škole prof. Jordanko Miloš.
Za izvođenje ovih radova financijska sredstva osigurala je Zadarska županija, a uz veliku pomoć biogradske gradske tvrtke „Bošana“. Radovi dobro napreduju, a trebali bi biti dovršeni za otprilike mjesec dana.
Nakon zahvata na ovom djelu školskog okoliša uslijediti će i radovi na uređenju školskog igrališta, što će bez sumnje osigurati bolju i kvalitetniju nastavu za oko 650 učenika koliko ih u ovoj školskoj godini obrazuje biogradska osnovna škola. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA