Zadnja faza uređenja dječjeg igrališta

Objavljeno: Petak, 16. studenoga 2018. 14:01
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon što je prije nepuna dva mjeseca započela izgradnja malog dječjeg igrališta na prostoru iza zgrade Gradske uprave u gradu Biogradu, zanimanje najmlađih i njihovih roditelja pokazalo je da je riječ o hvale vrijednom i potrebnom projektu za najmlađe.
Već nakon prvih zahvata kao što su podstavljanje njihalica i tobogana, taj prostor postaje sve posjećeniji, a do konačnog završetka radova koji su u tijeku biti će bez sumnje sve više i više, jer u ovoj zadnjoj fazi postavljaju se takozvane gumene ploče, koje će osigurati suhu podlogu za igru mališana i za vrijeme ili nakon kišnih perioda, jer zemlja više neće biti raskvašena i nepodobna za igru. Napomenimo još jednom kako je inicijativa za ovo igralište potekla od MO Poluotok, a prihvaćena od gradskih vlasti te realizirana u relativno kratkom roku.
Nakon ljeta i sezone kupanja ove jeseni, a i zime, ovo malo ali lijepo uređeno dječje igralište pravo je osvježenje u samom centru grada, a dakako i veliko zadovoljstvo za djecu i njihove roditelje. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA