Biograd summer kolovoz 2019 1920x500

Nastavljeni radovi na školskom igralištu

Objavljeno: Subota, 09. veljače 2019. 19:09
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon što je zbog neadekvatnih vremenskih prilika došlo do zastoja na izgradnji i uređenju igrališta biogradske osnovne škole, ovih dana radovi se nastavljaju i to ubrzanim tempom.
Da, podsjetimo radi se o igralištu veličine 1.200 četvornih metara, a koje se finacira iz sredstava Žadarske županije i uz pomoć Grada Biograda. Nakon prve faze radova u kojoj su obavljeni komunalni radovi, postavljene elektroinstalacije i slično, ovih se dana žurno radi na asfaltiranju, postavlja se gornji sloj, a na većem djelu igrališta postaviti će se takozvana tartan podloga.
Igralište će biti opremljeno za mali nogomet, košarku, odbojku rukomet i sl. te će tako i biti opremljeni potrebnom opremom za navedene sportove. Narednih dana radovi se nastavljaju postavljanjem reflektora, koševa također i obnovom tribina, na kojima će se postaviti nove plastične sjedalice.
Finalni radovi biti će postavljanje ograde i troja vrata koja će voditi na uređeno i opremljeno igralište. Izvođači obećavaju skori dovršetak radova, a ako sve bude išlo predviđenim tijekom uskoro bi i novo igralište  trebalo biti u funkciji, te će vjerujemo s prvim ljepšim proljetnim danima i učenici osnovne škole ali i drugi korisnici ovog igrališta doći na svoje. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA