Predavanje i radionica za kraj mjeseca ljubavi

Objavljeno: Petak, 22. veljače 2019. 17:55
Ocijeni
(0 glasova)

Dječji vrtić „Biograd“ i Društvo „Naša djeca“ grada Biograda pozivaju sve roditelje na predavanje i radionicu za kraj veljače, odnosno mjeseca ljubavi a koje su naslovili „Ljubav i podrška-temelj zdravog razvoja djeteta“. 

Na predavanju će biti riječi o specifičnom tipu socio-emocionalne veze između djeteta i roditelja-privrženosti. Isto tako biti će govora o tome zašto je emocionalna povezanost roditelja i djeteta upravo ono što dijete najviše treba od roditelja, te kako podržati dijete u njegovom cjelovitom razvoju kako bi ostvario nužnu cjeloživotnu stabilnost. 
Ovo predavanje i radionica namijenjeni su svim roditeljima koji žele razvijati svoje roditeljske vještine i kompetencije, onima koji će uskoro postati roditelji kao i svim onima koji rade s djecom, kazala nam je pedagoginja Višnja Milačić  Žurić. 
Uz predavanje, roditelji i svi nazočni imati će prilike čuti kako izgleda ljubav iz dječje perspektive što će svakako biti posebno zanimljivo, kao i  činjenica što će se radionica „začiniti“ dječjom igrom te prigodnim kratkim filmom za sve posjetitelje. Ovo predavanje i radionicu vode pedagoginja Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Nikoleta Nustapić a održati će se održati će se u srijedu 27.veljače s početkom u 17 sati a u prostorijama Dječjeg vrtića  na adresi M.Držića 1. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA