Program društveno poticane stanogradnje (POS) - 2. natječaj Biograd na Moru

Novo!Konačna lista reda prvenstva

08.04.2016.

II. Javni natječaj za kupnju stana iz POS-a

23.11.2015.

Program društveno poticane stanogradnje (POS) Biograd na Moru

Konačna lista reda prvenstva

04.11.2015.

Javni natječaj za kupnju stana iz POS-a

22.07.2015.
Za čišći i ljepši Biograd!MI6

Sportska scena grada Biograda na Moru bogatija je za još jedan sportski klub. Naime, riječ je o novoosnovanom Kickboxing klubu Biograd-MI6,  koji početke svoga rada bilježi još unazad dvije godine, ali je službenu registraciju doživio prije nekoliko dana. Klasa: UP/I-230-02/11-01/004 UR.BROJ: 2198-06-11-2, Registarskog broja: 13001292.

Cijela priča potaknuta vodstvom Kbk Benkovac, koji su kroz ostvarene kontakte sa mladim žiteljima grada Biograda uvidjeli veliki sportski potencijal za razvoj ovog sporta, dobila je potrebnu podršku vlasti Grada Biograda, te će se kroz nekoliko sljedećih dana započeti i sa prvim treninzima svih zainteresiranih. Klub okuplja članove dječjeg uzrasta od 9 godina i mlade koji se bilo rekreativno ili u natjecateljske svrhe žele baviti ovim zanimljivim i modernim sportom.

Treninzi će se odvijati 3 puta tjedno u glavnoj sportskoj dvorani i u prostoru teretane u kojoj i inače sadašnji članovi i osnivači Kbk Biograd održavaju treninge i pripreme.

Osnivač kluba Elvis Nakić ing. na čelu sa predsjednikom Josipom Filipovićem i ostalim članovima uprave uopće ne sumnjaju u uspješnost i pozitivni odaziv mladih za učlanjenjem u klub, a jednako tako se nadaju i brzom formiranju natjecateljskog tima koji će u grad Biograd donositi brojna odličja i kvalitetne rezultate.

U svemu tome nadasve je vrlo značajna i podrška vlasti odnosno biogradskog gradonačelnika Ivana Kneza i dogradonačelnika Marijana Stopfera koji svaki pokušaj u sportskom razvoju grada i usmjeravanju djece i mladih na bavljenje sportom naveliko pozdravljaju. Nakon što Grad Biograd već 5 godina za redom podržava organizaciju Međunarodnog ljetno kickboxing kampa na prostoru grada njegova potpora osnivanju Kbk Biograd sasvim je logičan slijed plana sportskog razvoja grada i definiranja Biograda kao sportskog grada mladih, uz već postojanje nekoliko uspješnih sportskih klubova drugih sportova.

 

 

Objavljeno Petak, 04. Ožujak 2011. godine

Obavijesti

JAVNI OGLASOdlukom predsjednice Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda u Zadru od 10. listopada 2016., otvorena je zemljišna knjiga formirana u postupku obnove zemljišne knjige za k.o....

20.10.2016

Više obavijesti

Događanja

Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici BiogradPovodom mjeseca hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici Biograd 20. listopada s početkom u 18 sati, gostovat će zadarski pisac Želimir...

19.10.2016

Više događanja