Program društveno poticane stanogradnje (POS) Biograd na Moru

Javni natječaj za kupnju stana iz POS-a

22.07.2015.
Za čišći i ljepši Biograd!Gradske novosti

Arhiva novosti

U zavičajnom muzeju otvorena izložba "Zlatne niti pradidova"

23.09.2015
Sabor malih glagoljaša-

U petak 18. rujna 2015. godine je s početkom u 17h u Zavičajnom muzeju Biograd na Moru otvorena izložba "Zlatne niti pradidova" i održano predstavljanje trećeg broja časopisa "Slovo rogovsko". Prigodne govore održali su ravnatelj Zavičajnog muzeja Biograd na Moru Draženko Samardžić, autorica izložbe Julija Vojković, predsjednica Udruge glagoljaša Zadar Danijela Deković, glavni urednik časopisa "Slovo rogovsko" dr.sc. Ivica Vigato, te doc. dr. sc. Marijana Tomić.


Poziv mladima da postanu darivatelji krvi

17.09.2015

Biogradsko Gradsko društvo Crvenog križa održalo je još jednu uspješnu akciju darivanja krvi koje provodi u svojih pet aktiva - Biograd na Moru, Sv. Filip i Jakov, Pakoštane, Drage i Pašman.

Obilježen Svjetski dan Prve pomoći pod motom "Prva pomoć i starenje stanovništva"

15.09.2015

Gradski Crveni križ Biograd na Moru obilježio je Svjetski dan Prve pomoći s porukom na globalni demografski trend starenja stanovništva. Međunarodna federacija društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca odabrala je temu "Prva pomoć i starenje stanovništva".

Podlanice iz Paga nisu imale svoj dan

14.09.2015

Pobjednici četvrtog Međunarodnog finala Jadranskih igara održanog u noći sa subote na nedjelju na bazenu Ilirije u Biogradu na Moru su Crnogorci. Nakon dvostruke pobjede ekipe Solin-Vranjic i jednom Primoštena, veliki pobjednički pehar otišao je iz Hrvatske u Crnu Goru, u ruke ekipe Jadran Škver iz Herceg Novog.

Punionica za električna vozila, financirana EU sredstvima je u funkciji

14.09.2015

Punionica za električna vozila u Biogradu na Moru, financirana EU sredstvima je u funkciji - upravo je koristi automobil u vlasništvu Parka Prirode Vransko Jezero!

Obavijesti

POZIV za 24. sjednicu Gradskog vijeća Grada Biograda na MoruPredsjednica Gradskog vijeća saziva 24. sjednicu Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru za dan 06. listopada (utorak) 2015. godine u 19.00 sati koja će se održati u gradskoj...

29.09.2015

Više obavijesti

Događanja

Biogradsko ljeto 2015.Biogradsko ljeto 2015. u organizaciji Grada Biograda na Moru i Turističke zajednice grada Biograda bogato je kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima. Dođite u Biograd na Moru i...

18.06.2015

Više događanja