16. veljače 2023.

"Šuma je moj dom" u Gradskoj knjižnici Biograd na Moru

Za gostovanje Nikole Borića i promociju knjige Šuma je moj dom u Gradskoj knjižnici Biograd na Moru tražilo se mjesto više. Ljudi su došli iz Zadra, Šibenika, Makarske i s otoka. Znatiželjna publika imala je puno pitanja, a Nikola je bez ustručavanja odgovorio na svako postavljeno.

Sam Nikola je rekao da nikad nije imao ljepšu uvodnu riječ koju mu je uputila ravnateljica Tihana Jurišić te da nikad nije prodao više knjiga.

Nikola je od pilota preko triatlonca i trenera završio kao pisac bestselera i čovjek o kojemu je Ben Fogle snimio dokumentarac koji je završio s odličnom ocjenom na IMDB-u od 8.8 te je prikazan u preko 50 država svijeta i ima preko 200 milijuna pregleda.

Nikola Borić zanimljiva je i svestrana osoba koja svojim načinom života nadahnjuje brojne ljude. Pitajući se koliko je potrebno da bi čovjek bio potpuno sretan i zadovoljan došao je do odgovora da je bitno živjeti, a ne zarađivati da bismo živjeli.

Nikola je naučio živjeti jednostavan život uz minimum, a gosti su iz prve ruke mogli čuti i vidjeti kako to i postići i kako je živjeti na takav način.

Izvor: GKBnM

gkbnm

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA