11. ožujka 2023.

Odličan uspjeh učenika Srednje škole Biograd: Osvojili prvo i treće mjesto na natjecanju “Gastro kreiraj sam”

Nesvakidašnje natjecanje i odličan uspjeh učenika kuhara i konobara na natjecanju “Gastro kreiraj sam”.

Učenici 2. razreda smjera kuhar Patrik Čudina i Noa Rudić osvojili su 3. mjesto na natjecanju “Gastro kreiraj sam” u kategoriji Tko će brže, tko će bolje (filetiranje bijele ribe i izrada koktela od škampi). Učenicima je ovo bilo prvo natjecanje na kojemu su sudjelovali i odmah su se vratili sa medaljom!

Na ovom natjecanju, koje se prvi put održalo, sudjelovalo je 25 strukovnih škola. Natjecanje je trajalo četiri dana, a naši učenici su se vratili s medaljom i novim iskustvom!

Čestitamo našim učenicima na osvojenom trećem mjestu, kao i njihovom mentoru koji ih je poučio ovim znanjima i vještinama Kristijanu Pezelju!

U kategoriji Svečani menu i prezentiranje, otvaranje i sljubljivanje jela s vinom, maturanti smjera konobar, Ante Zupčić i Renato Katuša osvojili su prvo mjesto! Naši učenici su tako u moru konkurencije iz većih škola i velikih turističkih mjesta svojim znanjem i vještinama koje su stekli s mentorom Petrom Jureškom, ostavili odličan dojam na povjerenstvo i osvojilli zlatnu medalju.

Čestitamo Anti i Renatu na ovom odličnom uspjehu kao i njihovom mentoru Petru Jurešku, stoji u priopćenju Srednje škole Biograd, a mi se ovim putem pridružujemo čestitkama.

Izvor: BnM portal

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA