05. studenoga 2021.

Poziv za prijave na #BeCROactive nagrade 2021. Ministarstva turizma i sporta

I u sedmom izdanju Europskog tjedna sporta, nacionalni koordinator projekta Ministarstvo turizma i sporta nagradit će najaktivnije pojedince i ustanove koji su se u 2021. godini istaknuli u promicanju tjelesne aktivnosti i bavljenja sportom u Hrvatskoj

#BeCROactive nagrade nagradit će najaktivnije pojedince i ustanove u četiri kategorije: „Obrazovanje“, „Radno mjesto“ „Lokalni heroj“ te i u novoj kategoriji “Socijalna uključenost”.

Najkasnije do 19. studenoga 2021. godine pošaljite nam ispunjen online obrazac kategorije u kojoj želite prijaviti pojedinca ili ustanovu, zajedno s njim pošaljite nam i 4 fotografije ili video i potpisan GDPR obrazac na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također, pratite mrežne stranice Europskog tjedna sporta gdje ćemo objaviti tri finalista svake kategorije, dok ćemo dobitnike #BeCROactive nagrada objaviti na svečanoj dodjeli u prosincu.

Kategorija Radno mjesto

Tri poduzeća diljem Hrvatske, neovisno o djelatnosti, nagradit će se za poticanje svojih zaposlenika na tjelesnu aktivnost. Kako bi se prijavili za #BeCROactive nagrade, poduzeća trebaju jasno pokazati što rade za promociju sporta i na koji način potiču sudjelovanje svojih zaposlenika u tjelesnim aktivnostima.

Kategorija Obrazovanje

Obrazovne ustanove koje primjenjuju kreativne metode kojima potiču djecu da budu aktivna i nakon što završi sat tjelesne i zdravstvene kulture, nude im kreativna rješenja za tjelesno aktivnije dane i generalno stvaraju aktivno obrazovno okruženje, spadaju u kategoriju Obrazovanje. Prijavi takav projekt!

Kategorija Lokalni heroj

Ako si ti onaj koji uvijek motivira druge da se bave sportom ili tjelesnom aktivnošću u svojoj zajednici ili znaš nekoga tko jest – trenera, volontera, jednostavno motivatora, prijavi ga u kategoriji Lokalni heroj i pokaži kako je uspio inspirirati ljude oko sebe.

Kategorija Socijalna uključenost

Ovogodišnji novitet #BeCROactive nagrada je kategorija Socijalna uključenost. Cilj ove kategorije je odati priznanje organizacijama i ustanovama koje su se istaknule programima i inicijativama čiji je cilj uključivanje socijalno osjetljivih skupina kroz sport i tjelesnu aktivnost.

Tko se može prijaviti?

Na #BeCROactive nagrade mogu se prijaviti: sudionici službenih događanja Europskog tjedna sporta, organizatori vlastitih inicijativa u sklopu Europskog tjedna sporta (po uzoru na #BeActive Night, Školski dan, Workplace i sl.), pojedinci koji rade na promicanju svijesti o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću u lokalnoj zajednici, prijavitelji na #BeActive Awards Europske komisije i svi oni koji su težili ostvarenju zajedničkog cilja – aktivirati građane Hrvatske.

Kako se prijaviti?

Prijave svake od tri navedene kategorije zaprimaju se elektronskim putem od 2. do 19. studenoga 2021. godine isključivo na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijava je potpuna ukoliko najkasnije do 19. studenoga dostavite pravilno ispunjen i potpisani obrazac prijave i popratnu dokumentaciju. Svaka kategorija ima poseban prijavni obrazac, a ustanova ili pojedinac mogu se prijaviti samo u jednoj kategoriji.

Na razini MINTS-a će se oformiti povjerenstvo za ocjenjivanje pristiglih prijedloga koje će zatim ocijeniti prijave te proglasiti po tri finalista u svakoj kategoriji.

Potrebna dokumentacija za prijavu na #BeCROactive nagrade:

Za više informacija o #BeCROactive nagradama možete nam se obratiti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kontakt brojeve 01/6042-969, 01/6042-980.

Više informacija o uvjetima prijave i prijavnu dokumentaciju možete pronaći na mrežnoj stranici Europskog tjedna porta https://europski-tjedan-sporta.hr/otvorene-prijave-za-becroactive-nagrade/ .

preuzmi

Izvor: #BEACTIVE https://europski-tjedan-sporta.hr/

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA