Uskoro "Slovenski vikend"

Objavljeno: Utorak, 09. travnja 2019. 08:47
Ocijeni
(0 glasova)

I ove godine uoči prvosvibanjskih praznika Turistička zajednica grada i Grad Biograd organiziraju već poznatu manifestaciju "Slovenski vikend". Riječ je o manifestaciji koja se u gradu Biogradu održava po treći put, a svake godine za sudjelovanje na njoj sve je više zainteresiranih.
Ovo već prepoznatljivo događanje na samom početku turističke sezone, održati će se ove godine u periodu od 27. 04. 2019. do 5.05. 2019. i to uz bogat i raznovrstan program. Premda pod nazivom "Slovenski vikend" ova manifestacija namijenjena je svim turistima i gostima grada željnim različitih događanja u obliku aktivnog odmora, zabavnog programa i neizostavnih gastro užitaka.
Tako je u sklopu ovog sedmodnevnog programa predviđeno je niz sportskih aktivnosti među kojima rekreativna šetnja, jedrenje, utrka kroz grad, obiteljska vožnja biciklom i slične sportsko rekreativne aktivnosti. Jednako tako organizirane su kulturne i zabavne priredbe, a također i posebno zanimljive gastronomske večeri. Inače sama manifestacija zamišljena je kao spoj odmora ispunjenog dnevnim aktivnostima i zabavom, a naglasak se stavlja na uključenost cijele obitelji.
Od zabavnih događanja već prvog dana u gradu će nastupiti klapa "Bunari", zatim  Modrijani, te poznate mlade zvijezde domaće estrade Zsa Zsa i Pravila igre, Mia Dimšić, ali i klapa "Rišpet", Čuki, Amigosi i drugi.
No međutim posebnost ovogodišnjeg "Slovenskog vikenda" biti će Sajam "Hrvatski otočni proizvod" koji će se održati od 2. do 4. svibnja. Prilika je to da se predstave autohtoni otočni proizvodi, a sajam će se realizirati uz pomoć Udruge Poslovni Klaster "Hrvatski otočni proizvod".
Izlagači koji žele sudjelovati na ovom sajmu mogu se prijaviti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 22. travnja ove godine. J.F.

Više na web stranici https://slovenski-vikend.hr/

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA