Izlet i kazališna predstava za nagradu

Objavljeno: Subota, 29. lipnja 2019. 14:57
Ocijeni
(0 glasova)

Za marljivi rad i zalaganje a posebno sudjelovanje u ovogodišnjoj glazbenoj priredbi „Bioritam“ biogradsko Društvo „Naša djeca“ upriličilo je za svoje članove i sudionike smotre, te stalne suradnike na radionicama i sajmovima, jednodnevni izlet u grad Šibenik. 

Tamo je, kao što je već poznato upravo u tijeku 59. Međunarodni festival djeteta, manifestacija koja u svijetu slovi kao zaštitni znak grada Šibenika. Njezin početak nastao je kao realizacija inicijative i angažmana nekolicine zaljubljenika u umjetnost za djecu još 1958. godine, no ona se do danas promovirala u veliki i složeni festivalski mehanizam od međunarodnog značaja. 
Stoga posjetiti mjesto jednog takvog događanja već samo po sebi ima poseban značaj a djeca i njihove voditeljice odabrali su i poseban i zanimljiv program a to kazališna predstava „Jagor“ članova kazališne radionice „U svijetu bajki“ Ivane Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda. Predstava je to koja je oduševila mlade Biograđane a samo druženje i posjet drugom gradu za njih je već bio posebno i uzbudljivo iskustvo.
Nama je drago što su djeca uživala, jer oni to doista zaslužuju, vrlo su marljiva i ništa im nije teško, kazale su nam voditeljice biogradskog društva „Naša djeca“. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA