Gradonačelnik primio mažoretkinje

Objavljeno: Petak, 16. kolovoza 2019. 23:12
Ocijeni
(0 glasova)

Prije puta u Francusku, na ovogodišnje europsko natjecanje u mažoret plesu, gradonačelnik Ivan Knez primio je mlade mažoretkinje  koje su se plasirale za ovo natjecanje i njihove trenerice.
Naime, kako je ovom prilikom kazala Nives Jeličić predsjednica KUD-a „Kralj Tomislav“ u čijem sklopu djeluju i biogradske mažoretkinje, tri djevojčice plasirale su se za europsko  natjecanje nakon što su na državnom u Jastrebarskom osvojile medalje i dovoljan broj bodova. Riječ je o Nini Erlić, koja je na državnom prvenstvu u kategoriji solo nastupa osvojila srebro, te Klari Došen i Ivi Jurić koje su u kategoriji duet osvojile broncu. Njihove trenerice Sandra Pešić i Iva Čotrić, presretne su zbog tog uspjeha ali i putovanja u Francusku jer su djevojke, kako kažu, to doista i zaslužile. A da su zaslužile u to nema sumnje jer iza njih su brojna natjecanja i medalje, no ove s državnog, samo su eto, bile „karta za dalje“.
Sve naše mažoretkinje su uporne i marljivo treniraju te smo na njih u KUD-u izuzetno ponosni, kazala je predsjednica Nives. Trenira se više puta tjedno, zavisno o predstojećim važnijim nastupima ili natjecanjima, no sada pred europsko morali smo pojačati treninge, ali cure se ne bune, naprotiv, žele se usavršiti do maksimuma. Svakako vjerujemo u njih ali i sama činjenica što su se plasirale na europsko već dosta govori sama za sebe, kazala je Iva Čotrić.
Samozatajne mlade mažoretkinje bez puno riječi na pitanja kako se pripremaju, što očekuju i čemu se nadaju, samouvjereno odgovaraju „očekujemo najbolje“. Očito, jer za  drugo osim najboljeg i ne znaju, e pa neka tako bude i ovaj put.
Inače ovogodišnje europsko natjecanje održava se u francuskom gradu Agen koncem kolovoza, a sretan put i uspjeh na natjecanju zaželio im je i gradonačelnik Ivan Knez.
Čestitam djevojkama i njihovim trenericama na ovim rezultatima, te želim da i dalje marljivo rade ono što vole i što očito i najbolje znaju, kazao je gradonačelnik Knez. Drago mi je zbog Vas što ćete u Francusku, ali ne samo zbog natjecanja već i zbog činjenice što ćete imati priliku vidjeti svijet, zato nastojte malo i uživati tijekom boravka u Francuskoj. I bez obzira kakav ishod vašeg nastupa bio, znamo da nas nećete iznevjeriti, odnosno da ćete predstaviti naš grad u najboljem svjetlu, kao što ste to i ranije činile, jer poznato je da ste uvijek bili najbolji promotori biogradskog turizma, kazao je Knez. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA