75th banner e

Biogradski ljetni karneval obogatio kulturno zabavni program

Objavljeno: Ponedjeljak, 02. rujna 2019. 09:55
Ocijeni
(0 glasova)

Veselo i razigrano, biogradskom rivom, točnije od bazena "Ilirije" te oko čitavog Poluotoka, "maškarane" skupine svojim su nastupom privukle pozornost brojnih domaćih i stranih gostiju.
Događaj je to koji je u nizu kulturno zabavnih priredbi ponudio nešto drugačiju, no svakako zanimljivu zabavu a u kojoj su uživali brojni domaći i strani gosti Organizatori ovog ljetnog karnevala su domaća udruga "Tome Krnjeval", a koja je za tu prigodu ugostila i znatan broj udruga iz drugih hrvatskih gradova.
Tako su zahvaljujući dobroj suradnji biogradske karnevalske udruge na čelu s predsjednicom Ines Miloš te njihovoj dobro suradnji s srodnim udrugama, gradom prošetale brojne skupine od kojih je svaka imala neku svoju priču, temu, kostime i poruku. Imali smo prilike vidjeti razigrane i rasplesane cigane, odbjegle nevjeste, prinčeve sa svojim svitama, ratoborne i opasne skupine prijetećeg izgleda i brojne druge, što svakako nije bilo malo.
Nije potrebno posebno naglašavati kako je njihov nastup duž rive bio atrakcija za brojne turiste koji se škljocali svojim aparatima i slikali se s brojnim likovima, sudionika ovog ljetnog karnevala u gradu Biogradu. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA