Projekt biogradskog dječjeg vrtića dobio priznanje i financijsku potporu

Objavljeno: Srijeda, 25. rujna 2019. 10:57
Ocijeni
(0 glasova)

Dječji vrtić "Biograd" koji u sklopu svog redovitog programa skrbi i o skupini djece s teškoćama u razvoju iz spektra autizma, dobio je zasluženo priznanje. Svoj projekt rada s takvom skupinom djece biogradski dječji vrtić aplicirao je na natječaj Zaklade "Hrvatska za djecu", te dobio priznanje i financijsku potporu.
Projekt pod nazivom "Senzorni centri za pomoć djeci s TSA u procesu inkluzije" zaklada je prepoznala kao vrijedan i kvalitetan, te će ga sufinancirati sa 49.808,00 kuna, što će uvelike olakšati rad s ovom osjetljivom skupinom polaznika.
Svaka kuna dobro je došla u realizaciji ovog programa kazala nam je ravnateljica dječjeg vrtića Esma Brzić. Dobivena sredstva utrošiti ćemo na suvremenu senzornu didaktiku, koja će biti od velike pomoći prilikom uključivanja djece u inkluzivni, odnosno redoviti program rada vrtića. Svakako vrijedi naglasiti kako je Grad Biograd jedan od rijetkih na širem području koji je podržao i pomogao rad ove skupine djece u našem vrtiću, te ga u potpunosti i financira. Stoga nas posebno raduje i priznanje zaklade, što dakako potvrđuje da smo na dobrom putu. Na žalost sve je više djece kojoj je potreban takav specijalni program, a pomoći onima koji trebaju pomoć, naša je misija, zaključila je ravnateljica Brzić. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA