Poziv na prisustvovanje početnoj konferenciji projekta "Nije mi teško – zajedno za čisti okoliš i očuvanu prirodu"

Objavljeno: Četvrtak, 31. listopada 2019. 14:38
Ocijeni
(0 glasova)

Grad Biograd na Moru započinje s provedbom projekta "Nije mi teško – zajedno za čisti okoliš i očuvanu prirodu" u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. u okviru poziva "Provedba Programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom", KK.06.3.1.07.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 511.042,35 kuna, od čega bespovratna sredstva iznose 428.303,63 kuna.

Razdoblje trajanja projekta traje zaključno do 26.06.2020. godine. Partneri na projektu su Općina Lišane Ostrovičke, Općina Pakoštane, Općina Polača i Općina Stankovci. Početna konferencija u svrhu informiranja o projektu biti će održana u srijedu, 06.11.2019. godine u 12:00 sati u gradskoj vijećnici Grada Biograda na Moru (Trg kralja Tomislava 5). Izvršitelj provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom je Ross d.o.o., Zadar.
Cilj projekta je informiranje javnosti o održivom gospodarenju otpadom i educiranje građana o konceptu kružnog gospodarstva. Na taj način podići će se svijest građana o važnosti odgovornog postupanja s otpadom i ojačati prepoznatljivost JLS-ova u izgradnji učinkovitog i cjelovitog sustava gospodarenja otpadom.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Grada Biograda na Moru.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA