Osnovan Klub mladih GDCK Grada Biograda na Moru

Objavljeno: Petak, 06. prosinca 2019. 14:27
Ocijeni
(0 glasova)

Povodom međunarodnog dana volontera, koji se obilježava 05.12. mladi članovi Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru osnovali su Klub mladih.
Program rada s mladima pokrenut je s ciljem razumijevanja osjećaja humanosti, tolerancije, suosjećanja i razumijevanja među mladima. Jedna od zadaća kluba mladih je uključiti što veći broj mladih u različite aktivnosti i programe Crvenog križa kako bi im se omogućilo kvalitetnije provođenje slobodnog vremena, stjecanje novih znanja i vještina, međusobno povezivanje.

Klubu mladih cilj je korisno i svrhovito organizirati slobodno vrijeme mladih i osposobiti ih za provođenje aktivnosti Crvenog križa.
Na prvom sastanku Kluba mladih GDCK Biograd na Moru sudjelovalo je 11 članova Kluba mladih. Kroz sastanak identificirani su problemi mladih u lokalnoj zajednici te nedostaci. Mladi su imali priliku samostalno kreirati plan rada Kluba mladih za nadolazeće razdoblje.
"Veselimo se osnivanju Kluba mladih našeg Gradskog društva Crvenog križa zato što smo kroz razgovor s mladima uvidjeli koje aktivnosti ih zanimaju te kako žele provoditi slobodno vrijeme. Klub mladih GDCK Biograd na Moru dobra je podloga i prilika da to i ostvarimo zajedno s mladima"- naglasila je Franka Troskot, ravnateljica GDCK Biograd na Moru

Ovom prilikom pozivaju se svi učenici i mladi od 14 do 30 godina da se priključuje radu Kluba mladih GDCK Biograd na Moru. Jer osim samih radionica kroz klub mladi  će imati priliku edukacije drugih mladih, razvijanjem svojih znanja i vještina, sudjelovati na raznim aktivnostima, družiti se, pomagati drugima i putovati, poručuju iz GDCK grada Biograda..

Dakle koga zanimaju aktivnosti Kluba mladih mogu se priključiti GDCK Biograd na Moru na kontakt putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 023/383761, te putem Facebook stranice i instagrama. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA