PRIOPĆENJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA BIOGRADA NA MORU od 23. ožujka 2020. (II)

Objavljeno: Ponedjeljak, 23. ožujka 2020. 17:13
Ocijeni
(0 glasova)

- VAŽNO -

Pojašnjenje s obzirom na Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj koja je stupila na snagu dana 23. ožujka 2020.
Građani s prebivalištem u Gradu Biogradu na Moru mogu se kretati samo unutar Grada Biograda na Moru, uz pridržavanje svih propisanih mjera opreza (socijalnog distanciranja, ne zadržavanja na javnim prostorima...).
Za potrebe odlaska liječniku izvan mjesta prebivališta obratite se svom liječniku opće prakse koji će vam izdati propusnicu.
Svi oni koji putuju izvan mjesta prebivališta na posao (izvan područja Grada Biograda na Moru) trebaju imati potvrdu poslodavca.

Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru izdavat će propusnice samo od 08:00 do 12:00 za slučajeve iz točke II.) e., - iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.
Za izdavanje propusnice, isključivo za slučajeve gore navedene točke II.)e., obratiti se Stožeru civilne zaštite Grada Biograda na Moru na broj 095/551-0738 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

OBAVEZNO kontaktirati Stožer civilne zaštite Grada Biograda na Moru putem mobitela ili e-maila zbog dogovora isporuke propusnice!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA