75th banner e

Naš grad ovog vikenda

Objavljeno: Utorak, 26. svibnja 2020. 07:48
Ocijeni
(0 glasova)

Iako se život pomalo vraća u naš grad, moramo priznati da je naglasak ipak, i još uvijek na ono „pomalo“. Tako smo i ovog vikenda zabilježili nekoliko zanimljivih događanja u našem gradu, pojavnost većeg broja ljudi, a posebno djece i mladih na ulicama, parkovima i slično. Jer ljudi  su ipak ti koji mu daju život.
Posebnost su svakako najmlađi, djeca, bez čijih igara, smijeha i živosti nema ni pravog proljetnog ambijenta. Stoga smo jedva dočekali da u slučajnom obilasku naiđemo na skupinu malih biogradskih mažoretkinja, koje su nakon duže pauze počele trenirati u dvorištu biogradske osnovne škole.
Poštujući sve nužne mjere koje se još provode trenirale su u nešto malo drugačijim uvjetima,  no glavno da smo krenuli, kazala nam je njihova trenerica. Prilično smo u zaostatku, a dolaze nastupi jer ukoliko sve bude normalno, mi moramo biti spremne. Ostavili smo ih da vješto barataju sa svojim štapićima. U gradskom parku sreli smo mališane s loptom ali i roditelje koji su lijepo i toplo vrijeme iskoristili za dužu poslijepodnevnu šetnju, jer kako nam je rekao ovaj otac na slici mališanima, a zapravo svima nama jednako je važan boravak na svježem zraku i kretanje što svatko od nas može prakticirati.
Duž rive mogli su se zateći tek šetači ali i poneki ribič, dok je u restoranima sve spremno za nešto bolju posjetu gostiju. Nešto više ljudi zatekli smo u kafićima, posebno  na otvorenim prostorima, jer za kavicu s nogu i neku ćakulicu, žene uvijek nađu vremena i dobro je da je tako.J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA