Veseli početak nove pedagoške godine

Objavljeno: Srijeda, 15. rujna 2021. 12:36
Ocijeni
(0 glasova)

Veselo i zabavno započela još jedna odgojno obrazovna pedagoška godina u biogradskom dječjem vrtiću. Dok je još lijepo, toplo i sunčano vrijeme, valjalo ga je iskoristiti za boravak vani, a za to se ukazala i posebna pogodnost.

Naime, blizina zabavnog „Fun Parka“ Biograd bio je prilika za dobar početak pedagoške godine, upoznavanje i druženje na otvorenom. Uz angažman roditelja Ide Dragović, polaznice vrtića, te dakako djelatnika parka upriličen je posjet ovom zabavnom parku u kome su mališani beskrajno uživali. Tri skupine mališana „Ribice“, „Mudre sove“ i „Tigrići“ iz matičnog vrtića, sa svojim odgojiteljicama, ravnateljicom i pedagoginjom proveli su ugodno vrijeme, upoznali se bolje i otkrili jedan sasvim novi svijet zabave.

Za mnoge od njih bio je to prvi susret u takvom ambijentu, a prednost je prije svega i boravak na otvorenom prostoru odnosno svježem zraku. Da su mališani uživali potvrđuju i fotografije koje su nam ustupile njihove tete a da je to izlet koji će im ostati u nezaboravnom sjećanju nema sumnje. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA