Parkirališta nikad dosta

Objavljeno: Srijeda, 22. rujna 2021. 09:49
Ocijeni
(0 glasova)

Ovih dana grad Biograd bogatiji je za još jedan parkirališni prostor koji će bez sumnje dobro doći. Naime gradska tvrtka „Bošana“ d.d. uredila je prostor na predjelu Šetalište kneza Branimira, na potezu od uvale Jaz prema marini „Kornati“, a na površini od 5.000 kvadrata.

Taj prostor koji već duže vrijeme nije bio adekvatno uređen ipak se koristio za parkiranja, no on sada odaje posve drugu sliku. Vrijednost radova spomenutog parkirališta  iznosi 30.000 kuna, a obavili su ga djelatnici gradske tvrtke „Bošana“. Tako uređen prostor osigurava oko 200 parkirnih mjesta, a na njemu se mogu parkirati svi, pa tako i oni s godišnjom kartom. Kako parkirališta u gradu nikada dosta, barem ako je slušati vozače, svako novo parking mjesto predstavlja znatno poboljšanje na tom planu. Tim prije što svi domaći žitelji kao uostalom i gosti, žele parkirati  gdje im najviše odgovara, a to znači, blizini njihovih odredišta uglavnom u strogom centru grada.

Uređenje parkirališta na ovom djelu grada pozdraviti će mnogi vozači, a nije potrebno posebno naglašavati kako će dobro poslužiti uskoro u vrijeme održavanja velike nautičke manifestacije „Biograd Boat show“ kada u naš grad dolazi iznimno veliki broj ljudi. J.F.

Foto galerija

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA