Advent u gradskom parku grada Biograda

Objavljeno: Ponedjeljak, 22. studenoga 2021. 11:59
Ocijeni
(0 glasova)

Pandemija i brojna ograničenja ipak neće umanjiti radost Božića i svega onoga što on sa sobom nosi. Naime, i unatoč strogim epidemiološkim mjerama ADVENT u Centralnom gradskom parku grada Biograda ipak kreće. Ovih dana počele su i pripreme za njegovo održavanje, a za početak tu je i postavljanje kućica Turističke zajednice koje se mogu zakupiti za izlaganje i prodaju vlastitih proizvoda, darovnog programa i različitih božićnih aranžmana.

Advent će se kao i ranijih godina odvijati u četiri naredne subote do Božića, no sve dakako prilagođeno epidemiološkim mjerama koje su na snazi, kazala nam je Nives Jeličić iz Turističke zajednice grada Biograda. Ne znamo na žalost hoće li biti moguće organizirati živu glazbu ili će to biti glazba s razglasa, jer morati ćemo se prilagoditi nizu mjera, no vjerujemo da je i to bolje nego ništa.

Ne sumnjamo da će naši domaći izlagači ponuditi svoje proizvode, te brojne udruge i umjetnici i da će raznolikost te ponude i uopće cjelokupno događanje osvježiti ovo tmurno razdoblje, te pridonijeti radosti i veselju predbožićnog iščekivanja. Prvi adventni sajam započinje u Centralnom gradskom parku već ove subote 27. studenog i nastavlja se svake naredne subote sve do Božića. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA