75th banner e

Histrioni u Biogradu

Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. 12:49
Ocijeni
(0 glasova)

Poznata kazališna družina „Histrioni" gostovala je u gradu Biogradu s predstavom „Ne plaćamo, ne plaćamo!" talijanskog nobelovca Darija Foa. Gostovanje kazališne družine s ovom bezvremenskom komedijom privuklo je na Narodni trg veliki broj posjetitelja te se po prvi put ovoga ljeta tražila i stolica više.

Iako je ova predstava nastala prije 40-ak godina i priča o ljudima na rubu egzistencije ona se itekako uklapa u ovu našu danajšnjicu, mišljenja su mnogi. Upravo s tom tematikom pukog preživlajvanja i snalaženja u nastaloj situaciji kada su ljudi bez posla i sigurne egzistencije dominiraju žene koje se snalaze na sve moguće, a posebno one dosjetljive ženske načine. Niz komičnih situacija nastaje kada se u sve to upletu trgovci, sindikalisti, inspektori i policija.

Ovu predstavu u režiji Ivice Kunčevića na sceni su donijeli i vrsni glumci ove ploveće kazališne družine Biserka Ipša,Tara Rosandić, Pero Jurčić, Ivica Pucar i Goran Grgić. Oduševljena biogarska publika, domaći žitelji i gosti nagradili su izvođače zasluženim višestrukim pljeskom, te se može slobodno reći da je ova večer za mnoge bila izuzetan kulturni događaj.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA