75th banner e

Biogradska noć 2016., 4. kolovoza u 20 sati

Objavljeno: Srijeda, 03. kolovoza 2016. 13:05
Ocijeni
(0 glasova)

Poštovani,

Čast nam je pozvati Vas da i ovu godinu prisustvujete tradicionalnoj manifestaciji "Biogradska noć 2016.". TZG Biograd na Moru i Grad Biograd na Moru organiziraju manifestaciju posvećenu Danu pobjede i Domovinske zahvalnosti, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, njih preko 30.000.

Duž cijele rive očekuju Vas delicije dalmatinske spize i hrvatski izvorni suveniri gdje se prezentira ponuda grada Biograda te prijatelja grada Biograda. Bogati zabavni program upotpunjen je koncertima klape Šufit, trostrukim pobjednicima Omiškog festivala, The Second Hand Banda, Totem banda, defileom svih sudionika zabavnog programa, a na svakom djeliću rive pjevati će klape i pobrinuti se da zabave nigdje ne manjka.

Vrhunac večeri započinje defileom osvijetljenih brodova, koji nas uvodi u dosad najveći i najspektakularniji piromuzički vatromet. Zabava je zagarantirana i zato nam se pridružite 04.08.2016. na rivi s početkom u 20:00 sati. Dočekajmo zajedno Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u Biogradu na rivi!

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA