Biogradska noć 2016.

Objavljeno: Subota, 06. kolovoza 2016. 14:51
Ocijeni
(0 glasova)

I ove godine u gradu Biogradu održana je već tradicionalna turistička fešta pod nazivom „Biogradska noć“. Uz gastro stol s kojim grad Biograd početkom lipnja otvara punu turističku sezonu, ova biogradska fešta bez sumnje je najveće ljetno turističko događanje u gradu.

I ove godine Grad Biograd i Turistička zajednica grada, uz pomoć domaćih snaga, udruga, te ugostitelja, Kud-ova i drugih sudionika ovakvih događanja ponudila je raznovrstan program u kome je bez sumnje svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Brojni gosti njih preko 14.000  izašli su većim dijelom na ulice kako bi doživjeli još jednu ljetnu „Biogradsku noć 2O16.“, a sam početak ovogodišnje fešte otvorili su kao i uvijek u sličnim prilikama biogradske mažoretkinje i Gradska glazba koji su u promenadnom điru ulicama grada već izazvali veliku pozornost i pljesak publike. Na dvije pozornice u gradu održavao se kulturno zabavni program u kome su sudjelovale brojne klape i bandovi te drugi izvođači, a koje je gotovo nemoguće nabrojiti. Jedna od uvijek zanimljivih ponuda na ovakvim priredbama je i gastro ponda, a tako je bilo i ovom prilikom.

Duž rive se nudilo puno toga od neizostavnih srdela preko specijaliteta iz  kotlića, plodova mora pa sve pečenog vola za koga se moralo stajati u redu, no nitko se od posjetitelja na to nije žalio. Sve je dakako završilo već također tradicionalnim defileom osvijetljenih brodica u pašmanskom kanalu te vatrometom koji je kao i ranije, bio kruna i ovogodišnje biogradske noći. J.F.

 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA