Veliki ljetni karneval

Objavljeno: Srijeda, 24. kolovoza 2016. 13:59
Ocijeni
(0 glasova)

U subotu 27. kolovoza u gradu Biogradu održat će se još jedna zanimljiva ljetna priredba. Riječ je o Ljetnom karnevalu koji za ljetne posjetitelje, turiste, u sklopu biogradskog ljeta organizira Karnevalska udruga "Tome Krnjeval".

Velika karnevalska povorka u kojoj se očekuje preko 200 sudionika krenuti će od bazena "Ilirije" oko 20 sati, a defile maškaranih skupina ići će duž rive sve do Ribarske luke.

Uz domaću skupinu "Tome Krnjeval" nastupiti će i brojne gostujuće skupine primjerice iz Vira, Nina, Kutine, Župe Dubrovačke, Trogira, Pakoštana i Dikla iz Zadra, Primoštena i Benkovca te dvije skupine iz Slovenije.

Među njima i zvončari te cigani iz Ptuja. Okupljene skupine tamo će izvesti prigodan program, a band na pozornici u luci zabavljati će sve nazočne. Planinarsko društvo „Belveder“ kao i u drugim sličnim prilikama pripremati će 'ćućku' dok će članice udruge "Nada" pripremati picipaje i slične dalmatinske specijalitete, koji će svi moći kušati, a sve će se dakako moći zaliti i pivom i sokovima. J.F.

 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA