Priredba dobrodošlice za prvašiće

Objavljeno: Utorak, 06. rujna 2016. 15:30
Ocijeni
(0 glasova)

Povodom početka nove školske godine, a posebno prijemom prvašića u redove biogradske osnovne škole, upriličena je za njih i prigodna priredba dobrodošlice.

U školskoj sportskoj dvorani okupili su se prvašići i njihovi roditelji, a pozdravne riječi, kulturno zabavni program, te blagoslov biogradskog župnika, velečasnog don Ivana Mustaća bila su obilježja prvoga školskoga dana u biogradskoj školi.

Ravnatelj škole profesor Jordanko Miloš te učiteljice koje će voditi tri nova razreda prvašića, kao i gost vijećnik Šime Mršić nazočili su priredbi koju su za svoje nove prijatelje izveli učenici osnovne škole polaznici glazbenog odjela škole, te malog zbora kao i brojnih drugih sekcija koje djeluju u ovoj školi.

U kratkom obraćanju roditeljima ravnatelj Miloš istaknuo je između ostalog i probleme s kojima se škola susreće, a jedan od njih je i nereguliran parking prostor za školske autobuse, a poznato je da škola ima puno đaka putnika, te zamolio i roditelje da na tom planu učine što mogu kako bi zajedno osigurali što bolje i sigurnije uvjete za djecu, a posebno đake putnike.

Inače uz sve veći broj učenika pohvalno se izrazio i o glazbenoj školi koja vrlo uspješno djeluje u sklopu osnovne škole, a koja primjerice ove godine ima 140 polaznika. Svima je dakako zaželio ugodan boravak i dobro druženje u školi.

I gradski vijećnik Šime Mršić pozdravio je prvašiće i njihove roditelje te kazao kako će nastojati kroz rad u Gradskom vijeću učiniti što je u njegovoj mogućnosti kako bi se mladima osiguralo što kvalitetnije obrazovanje, jer je to  svakako od iznimne važnosti.

Nakon prigodnog programa svaka učiteljica prvih razreda povela je prvašiće zajedno s njihovim roditeljima da se upoznaju s prostorom odnosno razredom gdje će mališani od sada dolaziti na svakodnevnu nastavu. J.F.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA