Javni poziv vlasnicima odnosno korisnicima građevina u kojima se nalazi azbest

Objavljeno: Ponedjeljak, 12. rujna 2016. 17:13
Ocijeni
(0 glasova)

JAVNI POZIV

VLASNICIMA ODNOSNO KORISNICIMA GRAĐEVINA

U KOJIMA SE NALAZI AZBEST

 

Sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.) pozivaju se vlasnici odnosno korisnici građevina u kojima se nalazi azbest da Gradu Biogradu na Moru u roku od 60 dana od dana objave ovog poziva dostave podatke o lokacijama na kojima se nalazi azbest na području Grada Biograda na Moru.

Vlasnici odnosno korisnici građevina  na kojima se nalazi azbest podatke o lokacijama mogu dostaviti ovom tijelu u pismenoj formi dostavom pismena na adresu: Grad Biograd na Moru, Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru, ili ih mogu priopćiti usmeno na zapisnik kod ovog tijela.

Za prikupljanje podataka zadužen je Jedinstveni upravni odjel - Odsjek za upravljanje gradskom imovinom i komunalni sustav, te se sve informacije odnosno podaci o lokacijama na kojima se nalazi azbest trebaju dostaviti navedenom odsjeku, kontakt osoba: komunalni redar Damir Morožin (tel.: 023/383-150, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“, broj 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest, dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

 

KLASA: 351-01/16-01/04
URBROJ: 2198/16-03/1-16-2
Biograd na Moru, 12. rujna 2016. godine.

 

GRAD BIOGRAD NA MORU

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA