Zakazana sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru

Objavljeno: Utorak, 13. rujna 2016. 14:18
Ocijeni
(0 glasova)

Za četvrtak 14. rujna zakazana je sjednica Gradskog vijeća grada Biograda na Moru. Na dnevnom redu sjednice naći će se Prijedlog Polugodišnjeg izvješća o izvršenju Proračuna Grada Biograda na Moru za prvo polugodište 2016. godine, a na usvajanje će se ponuditi i prijedlog Izmjene i dopune Proračuna Grada za isto razdoblje prošle godine. (Rebalans I).

Uz to vijećnici će raspravljati i odlučiti o Prijedlogu Odluke o raspoređivanju sredstava iz proračuna Grada Biograda na Moru za redovno godišnje financiranje političkih stranaka u 2016. godini. Istom prilikom gradonačelnik će podnijeti Polugodišnje izvješće o radu za razdoblje od 1. siječnja 2016. do 30. lipnja 2016. godine. Vijećnici ove sjednice raspravljati će i o prijedlogu Odluke o prenošenju u vlasništvo bez naknade Domu Sv. Ante Biograd na Moru nekretnine u k.o. Biograd, vlasništvo grada Biograda na Moru, a za potrebe pružanja usluga u području skrbi za starije i nemoćne osobe.

Također će se raspravljati i o prijedlogu Odluke o raspisivanju i provođenju javnog natječaja radi prodaje građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni (I1)-nekretnine označene k.č. br.5/21, Kosa, površine 3000 m².

Između ostalog na sjednici će se naći i nekoliko Odluka o izboru najpovoljnijih ponuditelja za prodaju građevinskih zemljišta u vlasništvu Grada Biograda na Moru, te niz drugih, jer je za ovu sjednicu previđen dnevni red od 25. točaka.

Sjednica će se održati u Gradskoj vijećnici u srijedu14. rujna s početkom u 19 sati.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA