Lijepo vrijeme pogoduje turistima

Objavljeno: Subota, 24. rujna 2016. 13:45
Ocijeni
(0 glasova)

Lijepo i sunčano vrijeme ovih dana pogoduje turistima koji se odmaraju u gradu Biogradu. Brojka od oko 3.000 gostiju značajan je podatak za ovo posezonsko razdoblje nakon pune turističke sezone koja je iza nas.

Lijepo i toplo vrijeme prvih dana rane jeseni itekako idu u prilog upravo ovim, domaćim i stranim gostima koji su za svoj odmor ali i povremene izlete odabrali ovaj mirni period. Iako na biogradskim plažama ima još i kupača, no more je ipak rezervirano samo za one najhrabrije. Ovi drugi uživaju na različite načine. Najviše je šetača koji pojedinačno ili u skupinama razgledaju grad, njegove kulturne, povijesne i sakralne znamenitosti, koje svakako vrijedi razgledati.

U ponudi turistima su još uvijek i brojni izleti brodom, restorani i drugi turistički objekti također su otvoreni, kao i brojni punktovi sa ponudom suvenira i različitih roba koje su se i tijekom čitave sezone nudile gostima.

Prema najavama i riječina turističkuh djelatnika u narednom periodu u grad će pristizati i veće organizirane skupine gostiju, kao primjerice učeničke ekskurzije i slično, a što će svakako produžiti ovogodišnju turističku sezonu u gradu, te dakako i doprinijeti još boljoj konačnoj turističkoj bilanci.J.F.

 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA