Gradonačelnik ministru turizma predstavio turističke projekte

Objavljeno: Srijeda, 29. ožujka 2017. 07:26
Ocijeni
(0 glasova)

Ministar turizma Gari Cappelli i državni Frano Matušić proteklog vikenda sudjelovali su na skupštini Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) koja se u sklopu Dana UHPA-e 2017. održala u Ilirijevom hotelu Adriatic u Biogradu na moru.
Na poziv gradonačelnika Ivana Kneza te načelnika Sv. Filip i Jakova i Pakoštana, Zorana Pelicarića i Milivoja Kurtova, u Gradskoj vijećnici održali su radni sastanak na kojem su razgovarali o turističkim projektima na ovom području.
- Ministru Cappelliju i tajniku Matušiću predstavio sam projekt izgradnje golf igrališta na Baštijunskom brigu i ribarske luke, te Zabavnog parka Mirnovec čije je otvorenje predviđeno u lipnju, kazao je Knez.
Pelicarić je predstavio projekt luka u Sv. Filip i Jakovi i Turnju, Turističku zonu Krč Turanj, obnove stare jezgre, te projekte plaža Morovička i Iza banja.
Pakoštanci su govorili o opremanju zgrade Maškovića hana, projektu starovjekovni park i stari grad Vrana, lukama u Pakoštanima i Dragama.
Marin Colić iz Komunalca je ministra izvijestio o tijeku projekta aglomeracije bivše općine Biograd vrijedne 70 milijuna eura ili preko 500 milijuna kuna.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA