Završene kvalifikacije za Coca-Cola Cup 2017. u Zadarskoj županiji

Objavljeno: Petak, 31. ožujka 2017. 09:40
Ocijeni
(0 glasova)

Kvalifikacijski turniri najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj održani su u Biogradu, Zadru  i Pristegu

Malonogometne ekipe u kategorijama 1999. godište i mlađi te 2002. godište i mlađi odigrale su kvalifikacijske turnire u sklopu Coca- Cola Cupa 2017.

Biograd:
Pobjednici u 1999. godište- ekipa ''Primorac'' koji su u finalu pobijedili ekipu ''Tinj'' rezultatom 5:3
2002. godište: Pobijedila je ekipa ''Biograd'' koji su pobijedili ekipu ''Torcida" rezultatom 9:2. Na županijsko natjecanje uz finaliste plasirala se i ekipa ''Turanj''  kao nagrada za fair play igru za vrijeme turnira.

Zadar:
U finalu skupine 1999. i mlađi ekipa "Sinjoretovo" je odnijela pobjedu, dok u finalu 2002. godište  slavila je ekipa ''Crni biseri''.
Kao nagradu za fair play, uz finalne ekipe dalje u županijsko natjecanje ide i ekipa "Mlade nade".

Pristeg:
U skupini 2002. i mlađi slavila je ekipa “Zeleni val” koja je s rezultatom 5-3 svladala “Atletico Madrid” nakon penala. U starijoj konkurencije gledali smo napeto finale u kojemu je ekipa “Domino” pobijedila ekipu “MNK Pristeg” 2-1.

Odličan odaziv ekipa i navijačka atmosfera vladali su u svim gradovima: ‘’Mogu pohvaliti broj prijavljenih ekipa kao i ponašanje djece na terenu i izvan njega. Odlično su prihvatili koncept natjecanja, uz druženje, zabavu, smijeh i fair play. Svi su pokazali iznimno poštovanje prema svojim sportskim suparnicima i sucima, s niti jednom problematičnom situacijom na terenu'' istaknuo je Tomislav Kujundžić Lujan, županijski koordinator natjecanja.
Svi natjecatelji na turniru dobili su zahvalnicu za sudjelovanje i Coca-Cola narukvice.

Županijsko natjecanje održat će se 18.4.2017. u Zadru.

Detaljan raspored svih natjecanja i kontakt osobu za županijsko natjecanje možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017
Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih. Coca- Cola Cup već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.
Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama “Sportske igre mladih”, ''Coca- Cola Cup Hrvatska'' i instagramu: igremladih_hr

Kontakt za medije:
Tihana Butorac
091 6300 622
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA