Biogradske Jadranske igre u devet zemalja gledat će 10 milijuna televizijskih gledatelja

Objavljeno: Četvrtak, 21. rujna 2017. 14:54
Ocijeni
(0 glasova)

Nacionalna televizija HRT na svom drugom programu danas, četvrtak 21. rujna, u 16.44 sati i u subotu, 23. rujna, od 17.40 sati prikazuje jedno i pol satne snimke međunarodnih polufinala osme sezone popularnog sportsko-zabavnog natjecanja City Games, bivše Jadranske igre, kojima je već sedmu godinu domaćin Grad Biograd na Moru.
U nedjelju, 24. rujna, s početkom u 20.05 sati, također na HRT2, prikazuje se spektakularno i krajnje neizvjesno međunarodno finalne, finale svih finala.
- Međunarodno finale City Games iz Biograda će se u naknadnoj televizijskoj reportaži gledati u svih osam zemalja finalista te u Francuskoj na nacionalnoj televiziji, kazao je autor projekta Miroslav Krzyk iz agencije Adria events koja je uz Grad Biograd na Moru organizator ove spektakularne zabavno-sportske manifestacije.
City Games susreti pršte pozitivnom energijom, adrenalinom i zabavom. Tri dana međunarodnog finala održalo se pred punim tribinama bazena hotela Ilirija.
- Velika je to televizijska promidžba Biograda. Naime, u devet zemalja koje će objaviti reportaže međunarodnog finala očekuje se da će ih gledati preko 10 milijuna gledatelja, ponosno će Marijan Stopfer, zamjenik biogradskog gradonačelnika,  dodajući kako su reportaže polufinala i finala već objavljene u Sloveniji i bile su najgledanije
Danas s početkom u 16.44 sati na HRT 2 pogledajte snimku prve međunarodne polufinalne večeri u kojoj su se našle Hrvatska, Crna Gora, BiH i Italija, odmjerivši snage kroz šest različitih igara: letećem vaterpolu, streličarima, vinu, utrci magaraca, ribarskim kašetama i veslu. Hrvatsku su predstavljali natjecatelji iz Ploča, Italiju iz Trsta, BiH iz Trebinja, a Crnu Goru iz Herceg Novog.
Drugo međunarodno polufinale, koje se prikazuje u subotu, s odlično raspoloženim ekipama Slovenije, Srbije, Makedonije i Mađarske te jednako dobro raspoloženom publikom, dalo je druga dva finalista. Veliko finale na HRT2 je u nedjelju navečer.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA