Zimski red odvoza otpada

Objavljeno: Ponedjeljak, 30. listopada 2017. 08:26
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon ljeta i turističke sezone, kada se odvoz komunalnog otpada u gradu Biogradu na Moru odvijao svakodnevno, uslijedio je zimski period kada su i količine otpada, te samim tim i njegov odvoz znatno smanjio.
Gradska tvrtka „Bošana“ d.o.o. ponudila je građanima novi raspored, te ih moli da ga se pridržavaju. Ovaj raspored odvoza komunalnog otpada, plastične ambalaže, papira, kartona i tetrapak ambalaže vrijedi od mjeseca listopada ove, te do travnja 2018. godine, kako slijedi: Ponedjeljkom su na redu gradski predijeli Poluotok, Jaz, Vruljine, Kožina, Bošana, Zagrebačka ulica i ulica Dr. Franje Tuđmana. Srijedom su predviđeni - Jankolovica, Kosa Istok, Kosa Zapad, Meterize, Granda i Dubrovačka ulica, dok se petkom komunalni otpad odvozi s predjela - Rust, Tuče, Centar i Kumenat.
Raspored odvoza plastične ambalaže utorkom prema kalendaru, te papira, kartona i tetrapak ambalaže četvrtkom također prema kalendaru. Reciklažno dvorište Sv. Dominik otvoreno je svaki dan i to od 8 do 15 sati, te subotom od 8 do 13 sati. Valja još napomenuti da se usluga odvoza otpada neće obavljati u dane državnih praznika/blagdana, te će se ista obaviti naredni dan. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA