Klub očeva "Rastimo zajedno"

Objavljeno: Srijeda, 15. studenoga 2017. 14:47
Ocijeni
(0 glasova)

Poštovani očevi, pozivamo vas na stručne radionice "Rastimo zajedno" stoji u dopisu biogradskog dječjeg vrtića upućenog očevima s kojim ih pozivaju da se uključe u rad radionica namijenjenih samo za tate.
Naime, kroz spomenute radionice posebnu pažnju želimo posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, podrška i poticaj u prvim godinama djetetova života daju jedinstven doprinos djetetovu dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Cilj nam je stvoriti poticajno i podražavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu i promicanju djetetovog razvoja, promišljati o vlastitoj očinskoj ulozi, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine kako se nositi sa zahtjevima roditeljstva, razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo, te razmjenjivati informacije i podršku u ostvarivanju uloge oca, kazale su nam voditeljice radionica pedagoginja Višnja Milačić Žurić i odgojiteljica Antonija Kolačko.
U sklopu programa radionica Klub očeva "Rastimo zajedno", predviđeno je održavanje četiri radionice kroz koje će se obraditi četiri teme. Uloga oca u ranom djetinjstvu, Očevi i osjećaji, Očevi i majke, te Tata od zanata. Radionice će započeti s radom 22. studenog 2017. s početkom u 17 sati, a svi očevi mogu se prijaviti kod pedagoginje vrtića ili na broj mobitela 0921187474. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA