Božićne radionice za najmlađe

Objavljeno: Utorak, 05. prosinca 2017. 08:11
Ocijeni
(0 glasova)

Oslikavanje, bojenje, oblikovanje i izrada božićnih ukrasa, samo su dio djelatnosti koja se ovih predblagdanskih dana odvija u Gradskoj knjižnici grada Biograda.
Naime, održavanje božićnih radionica pobudilo je veliko zanimanje najmlađih, te se one i ove godine uoči blagdana Božića održavaju jednom tjedno. Kako doznajemo od voditeljice Kristine Barbaroša, tematika radionica je dakako blagdanska, a predložak za kreativno osmišljavanje poslužila je knjiga "Božićna snjegopriča".
U prostoru gradske knjižnice mališani slušaju prikladnu glazbu, čitaju, odnosno slušaju priče i tako u tom predblagdanskom ozračju izrađuju najrazličitije božićne uratke. Radi se bojicama, škarama, ali i vještim dječjim rukama, a upravo se uz pomoć voditeljice Kristine izrađuju kuglice od stiropora koje će uz druge dječje uratke krasiti i božićnu jelku.
Božićna jelka okititi će se u prostorijama knjižnice i čitaonice netom prije Božića te će ju posjetitelji knjižnice uz ostale izložene dječje radove malih polaznika radionice moći vidjeti tijekom blagdanskog razdoblja.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA