Zaokružen ciklus kreativnih radionica

Objavljeno: Četvrtak, 28. prosinca 2017. 10:20
Ocijeni
(0 glasova)

Ova godina koja je na izmaku bila je vrlo plodna za brojne mališane pretškolaca kao i učenike nižih razreda osnovne škole. Naime, za te skupine u Gradskoj knjižnici Biograd organizirano je niz aktivnosti, a među najzanimljivijim i najposjećenijima bile su kreativne radionice na kojima su se izrađivali ukrasi za prostor knjižnice ali i božićnu jelku koja u vrijeme Božića i Nove godine krasi prostor ove kulturne ustanove.

Koncem ove kalendarske godine zaokružili smo i ciklus radionica koje smo provodili na više razina i obradili više različitih tema, kazala nam je voditeljica radionica Kristina Barbaroša. Među brojmima bile su tu radionica pod nazivom Enciklopedijom u svijet, Učenje je zabavno, Mala škrinjica velikog znanja i slično. No, svakako posebno zanimljive bile su ove u predblagdansko vrijeme, kada su njihove ideje, mašta i šaroliki materijali za izradu ukrasa bili u prvom planu.

Blagdanski duh, dobra knjiga, te vješte ruke, boje, škare i ljepilo, dovoljni su da se urade prekrasni ukrasi, a s kojima smo kao što se vidi ukrasili i božićnu jelku na koju smo svi jako ponosni. Obzirom na veliko zanimanje najmlađih za rad kreativnih radionica, vjerujemo da će se one u našoj knjižnicu uspješno provoditi i naredne godine kazala je Kristina Barbaroša.J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA