Šest milimetara - Josipe Pavičić-Berardini

Objavljeno: Srijeda, 04. travnja 2018. 07:39
Ocijeni
(0 glasova)

Nizu knjiga koje u svojim prostorijama redovito promovira biogradska Gradska knjižnica uvrstit će se u četvrtak 5. travnja i knjiga spisateljice Josipe Pavičić Berardini "Šest milimetara" koja je već promovirana u brojnim mjestima diljem Hrvatske.
Ova knjiga koju je iz vlastitog iskustva napisala sama autorica, ispovijest je o boli, spoznaji i strahovima, patnji, ali na koncu i pobjedi nad opakom bolešću s kojom se danas na žalost susreće veliki broj žena.
Njezina priča započinje saznanjem o karcinomu što je već u startu dovoljno šokantan podatak. Josipa nam jednostavnim i razumljivim riječnikom ležerno bez puno dramatike priča tu priču, kako se osjeća osoba oboljela od karcinoma dojke, što sve mora učiniti i koliko snage uložiti u borbu koja joj predstoji. U svojoj knjizi daje jasne praktične i u praksi provjerene odgovore na moguća postavljena pitanja, a koja mogu pomoći i drugim ženama suočenim istom dijagnozom. Ovu knjigu predstaviti će sama autorica u prostorijama Gradske knjižnice u četvrtak 5. travnja s početkom u 18 sati. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA