Tulipan "Omiljeni cvijet Ane Rukavine"

Objavljeno: Petak, 13. travnja 2018. 10:47
Ocijeni
(0 glasova)

Ova tradicionalna humanitarna akcija koja se pod tim nazivom održava u preko 110 gradova  naše zemlje, a kojoj svoj doprinos daje i Biograd na Moru, održati će se kao i u drugim hrvatskim gradovima u subotu 14. travnja.
Organizira ju Forum žena SDP-a, a u našem gradu tulipani će se prodavati na Trgu dr. Franje Tuđmana u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.
Kao što je poznato prodajom tulipana, koji je bio omiljeni cvijet Ane Rukavine, prikupljaju se novčane donacije za rad Zaklade Ana Rukvina.
Ova akcija ima za cilj poduprijeti Zakladu da svojim radom doprinese razvoju hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i radu Banke krvi.
Valja naglasiti da je za desetak godina rada i djelovanja Zaklada uz pomoć brojnih građana povećala broj potencijalnih darivatelja  s početnih 150 na 53.302 potencijalna darivatelja, što je bez sumnje za svaku pohvalu. Stoga vjerujemo da će i Biograđani u subotu u prijepodnevnim satima prošetati do trga dr. Franje Tuđmana te kupnjom tulipana, dati svoj doprinos za ovu humanitarnu akciju. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA