Započeo Slovenski vikend u Biogradu na Moru

Objavljeno: Subota, 28. travnja 2018. 10:11
Ocijeni
(0 glasova)

U Ribarskoj luci grada Biograda na Moru započelo je održavanje petodnevne manifestacije koja se pod nazivom "Slovenski vikend" održava već drugu godinu za redom.
Događanje je to upravo uoči pune turističke sezone i dokaz da zanimanje za odmor i zabavu postoji u svako vrijeme i na na različite načine, samo ga valja pažljivo odabrati i dobro isplanirati.
Organizatori Turistička zajednica grada i Grad Biograd na Moru upriličili su bogat i raznovrstan program, u kome će bez sumnje svatko pronaći nešto po svom ukusu. Na samom startu domaćini su goste dočekali s klapskom pjesmom i srdelama na gradele. Tipična dalmatinska dobrodošlica kako je to u pozdravnom obraćanju gostima naglasio i dogradonačelnik Marijan Stopfer, zaželjevši prijateljima iz Slovenije, a dakako i drugim gostima našega grada ugodan i zabavan boravak.
U ime slovenskih gradova i općina sudionika ove manifestacije, domaćinima se na gostoprimstvu zahvalio predsatvnik iz Žaleca, te izrazio zadovoljstvom ovakvim dočekom, a veliki broj gostiju iz Slovenije spreman je za sudjelovanje u brojnim i različitim sportsko, zabavnim programima, koji su narednih dana na programu, kazao je on. Uz klapu "Bunari" koji su česti gosti našega grada tijekom različitih prigoda i svečanosti, u narednim danima u ponudi je još niz kulturnih, zabavnih i sportskih događanja, a neke od njih su ribarenje, utrke, jedrenje, pješačenje posjeta, glazbeni nastupi i još puno toga.J.F.

Dodatne informacije

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA