Festival cvijeća Zadarske županije

Objavljeno: Petak, 27. travnja 2018. 10:26
Ocijeni
(0 glasova)

Festival cvijeća u Svetom Filipu i Jakovu,manifestacija je koja se već niz godina održava u tom mjestu u sklopu obilježavanja dana Zadarske županije.
Festival ili pak dani cvijeća, svejedno, kako god ih mi nazvali posebno je događanje za žitelje i turiste, a koje jednostavno valja posjetiti i doživjeti.
I ove godine napravili smo kraći „đir“ kroz prostor samog izložbenog prostora ali i kulturnih događanja od kojih smo (nažalost) samo neke imali prilike i snimiti za ovaj prilog. Veliki izbor cvijeća i cvjetnih aranžmana, sadnica ili pak lončanica, različitih temnatskih cvjetnih instalacija....ali i bogata ponuda umjetnina, ručnih radova,domaćeg bilja i različitih uradaka iz domaćeg eko uzgoja i slično, teško bi bilo nabrojati.
Jednako tako u bogatom kulturno zabavnom programu sudjelovali su mnogi poznati glazbeni sastavi i zvijezde zabavne glazbe, a  posebnost je svakako bila modna revija u etno stilu, koja je oduševila sve nazočne ispod velikog šatora gdje se održavala, kao i nastup domaćeg KUD-a Sveti Roko, čija se klapska pjesma u sve to odlično uklopila.
Direktorica TZ Klara Eškinja Glavan, obratila se nazočnima i iskazala zadobvoljstvo još jednom bez sumnje uspješnom projektu ali pohvalila i zajedništvo koje vlada u mjestu te je zaslužno za uspješne realizacije ovog i sličnih projekata, što je bez sumnje za svaku pohvalu. Veliki pljesak koji je dopirao iz šatora još dugo, najbolje pokazuje oduševljenje izvedenim programom ali i zadovoljstvom ugođaja koje ono ostavlja na posjetitelje.
No, kako se kaže da slike govore više od riječi nudimo malo spomenutog ugođaja u takozvanom „foto điru“ kroz sajam cvijeća Svetog Filipa i Jakova.J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA