Biogradski mališani na dječjem olimpijskom festivalu

Objavljeno: Ponedjeljak, 14. svibnja 2018. 09:26
Ocijeni
(0 glasova)

Polaznici biogradskih dječjih vrtića  bili su i ove godine sudionici Olimpijskog festivala dječjih vrtića Zadarske županije.
Ova velika dječija manifestacija koja se već niz godina održava na zadarskom Višnjiku okupi svake godine veliki broj djece, a ove godine na njoj je sudjelovalo i znatno više nego ranijih godina. Bile su tu ekipe Zadra, Benkovca, Škabrnje, te Biograda na Moru.
Natjecanja u brojnim disciplinama bila su veliki izazov za mališane, a velika konkurencija od 600-tinjak djece bila je prejaka za male Biograđane te su se vratili s medaljama za sudjelovanje, a što ni malo ne umanjuje njihov trud, volju i značaj uopće, jer temeljni cilj je kako je to prilikom otvaranja ovog festivala naglasio i dogradonačelnik grada Zadra Ante Babić, postignut.
Naime, djeci želimo omogućiti razvoj i odrastanje uz sport, te na zdrav način poticati harmoničan razvoj intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina. Ova manifestacija i sve veće zanimanje za sudjelovanje na njoj, to najbolje potvrđuje. Stoga, svi ste vi pobjednici, kazao je Babić. S tom se konstatacijom u potpunosti slažemo, tim prije što polaznici biogradskih dječjih vrtića veliki značaj  pridaju sportskim aktivnostima, te vjerujemo da će još vrijednije prionuti na pripreme za slijedeću godinu, a onda se svi čuvajte! J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA