Ljeto i kraj školske godine

Objavljeno: Ponedjeljak, 21. lipnja 2021. 07:14
Ocijeni
(0 glasova)

Ljeto je na samom pragu, pa tako i kraj školske godine. U biogradskoj osnovnoj školi ljetni praznici uvijek su se dočekivali s radošću i veseljem, pa je tako i ove pomalo turbulentne školske godine.
Uz  pandemiju i pridržavanje strogih epidemioloških mjera odradio se nekako obvezni školski program, djelomično kroz redovito pohađanje nastave, a djelomično i one on line. No ipak i toj je kombiniranoj nastavi na koju su se morali priviknuti učenici, njihovi roditelji, a dakako i nastavni kadar, što je bez sumnje bio lako, došao kraj.
Radost zbog nadolazećih ljetnih školskih praznika i poneka briga zbog upisa u srednje škole, pogotovo kada su u pitanju „osmaši“ nije izostala ni ove godine. No sve su to ipak manje brige glavno je da se pandemija smiruje i da se uskoro možemo nadati onom „starom normalnom“ kazali su nam neki od njih.
Radost završetka školske godine proslavili su u veselju ali i tuzi zbog rastanka s starim dugogodišnjim prijateljima. Prigodno druženje u majicama s zanimljivo osmišljenim sloganima, pjesma  i zagrljaji i bez velikih ludovanja, biogradski su osmaši prošetali gradom, rivom, i adio školo…..J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA