Isplata jednokratne naknade učenicima završnih razreda Srednje škole radi bolje motivacije za učenjem i redovitim izvršavanjem školskih obaveza u 2024. godini

Sukladno Proračunu Grada Biograda na Moru za 2024. godinu („Službeni glasnik Grada Biograda na Moru“, broj 11/23.) i Odluci Gradonačelnika Grada Biograda na Moru KLASA:551-01/24-08/05, URBROJ:2198-16-01-24-1 od 25. travnja 2024. godine, objavljuje se sljedeća

O B A V I J E S T

Povodom isplate jednokratne naknade učenicima završnih razreda Srednje škole radi bolje motivacije za učenjem i redovitim izvršavanjem školskih obaveza u 2024. godini, Gradonačelnik Grada Biograda na Moru Ivan Knez, dipl. ing. agr., donio je Odluku o isplati jednokratne novčane naknade učenicima završnih razreda Srednje škole za 2024. godinu s prebivalištem na području Grada Biograda na Moru.

Svim učenicima završnih razreda Srednje škole s prebivalištem na području Grada Biograda na Moru, Grad Biograd na Moru isplatit će naknadu i to u iznosu od 200,00 EUR.

Kako bi ostvarili pravo na dodjelu naknade, učenici završnih razreda Srednje škole koje ispunjavaju uvjete za isplatu dužni su dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  1. Zahtjev objavljen na službenoj internetskoj stranici Grada Biograda na Moru,
  2. Svjedodžbu o završenom srednjoškolskom obrazovanju kao dokaz o završenoj srednjoj gimnazijskoj, četverogodišnjoj ili trogodišnjoj strukovnoj školi,
  3. Uvjerenje o prebivalištu iz sustava e-građani,
  4. broj tekućeg računa na koji će se izvršiti uplata,

Zahtjevi s pratećom dokumentacijom podnose se Gradu Biogradu na Moru, a rok za podnošenje zahtjeva ističe danom iscrpljenih raspoloživih financijskih sredstava osiguranih u Proračunu Grada Biograda na Moru za 2024. godinu.
Kako bi ostvarili ovo pravo, učenici završnih razreda Srednje škole su obvezni podnijeti ZAHTJEV za ostvarivanje predmetnog prava, osobno ili elektroničkom poštom.
Obrazac zahtjeva može se preuzeti osobno u pisarnici Grada Biograda na Moru ili na službenoj internetskoj stranici Grada Biograda na Moru www.biogradnamoru.hr

Zahtjevi za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć mogu se podnositi na elektroničku adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u pisarnici Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biograda na Moru, Trg kralja Tomislava 5, 23 210 Biograd na Moru.
Za sve dodatne informacije i pomoć možete kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Grada na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 023/383-150.

KLASA:551-01/24-08/05
URBROJ:2198-16-03/01-24-2
Biograd na Moru, 25. travnja 2024. godine

Pročelnica
Drina Bešenić, mag.oec.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA