01. kolovoza 2023.

Biogradska noć 2023 - NAJIŠČEKIVANIJA NOĆ LJETA!

Pozivamo vas na tradicionalnu veliku turističku feštu posvećenu Danu pobjede i domovinske zahvalnosti koja se održava 4.08.2023. godine (petak) od 20.30 sati u Biogradu na Moru na Rivi.

Biogradska noć manifestacija je koju organizira Turistička zajednica grada Biograda na Moru.

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti: piromuzički vatromet i defile osvijetljenih brodova. Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda. Na manifestaciji će sudjelovati i razni OPG-i i udruge koji nude svoje autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med i sl, ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija. Za zabavno - glazbeni program na dvije pozornice na Rivi zaduženi su Luka Nižetić, Swingers band te uvijek dragi gosti grada Biograda - Rišpet.

Vrhunac Biogradske noći svakako je, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja pa ih barem toliko očekujemo i ove godine.

Dođite na Biogradsku noć i osjetite posebnu atmosferu ove ljetne večeri.

Izvor: Discover Biograd

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA