20. rujna 2023.

Grad Biograd na Moru na čelu s gradonačelnikom Ivanom Knezom brine za obrazovanje gradske mladeži: 200€ za sve studente

Gradonačelnik Grada Biograda na Moru, Ivan Knez, istaknuo je svoju snažnu predanost u obrazovanju i dobrobiti svojih sugrađana. U svojim naporima za oblikovanje svjetlije budućnosti za mlade generacije, gradonačelnik je donio niz odluka koje će značajno olakšati život roditeljima i studentima, omogućujući im da se potpuno posvete svojim obrazovnim ciljevima.

Stipendije za podršku studentima

Gradonačelnik Ivan Knez prepoznao je važnost obrazovanja na sveučilištima i fakultetima te je odlučio dati snažnu podršku mladim studentima. Odsada će svi studenti, neovisno o svojim ocjenama na državnoj maturi ili na fakultetu, imati priliku primati stipendiju u iznosu od 200€ mjesečno.
Ova značajna inicijativa naišla je na pozitivan odjek među studentima i njihovim obiteljima, pružajući im potrebnu financijsku sigurnost kako bi se neometano posvetili svojim akademskim izazovima.

"Želimo da svako dijete u Biogradu na Moru osjeća da ima priliku ostvariti svoj puni potencijal bez brige o financijskim preprekama. Obrazovanje je ključno, i želimo da svi naši studenti dobiju potrebnu podršku", naglasio je gradonačelnik Knez.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA