18. prosinca 2023.

Srednja škola Biograd: Ne propustite dvije odlične manifestacije u gradskom parku

Srednja škola Biograd na Moru organizira dvije manifestacije u gradskom parku 21.12.2023. godine s početkom u 10:30 sati, riječ je o već tradicionalnoj Bakalarijadi i o manifestaciji Što su i kako spremale naše bake.

Bakalarijada – pozivnica
O menuima nećemo ovim putem, ali istovremeno pozivamo i sve ugostitelje koji mogu da nam se pridruže u manifestaciji Što su i kako spremale naše bake, obzirom da je cilj manifestacije promocija i očuvanje bogatstva tradicionalnih domaćih hrvatskih jela, posebno ravnokotarskog, priobalnog i otočnog kraja Zadarske županije.

Prezentirana jela će pripremiti učenici smjera kuhar i konobar pod mentorstvom svojih nastavnika Marin Banović, Kristijan Pezelj i Jakov Vulin.
Prezentaciji će se pridružiti i nastavnice ekonomske grupe predmeta koje su s učenicima smjera ekonomist izradile plakate i promidžbene materijale, Kornelija Peraić i Inka Batur.

Nastavnica Josipa Labar će sa svojim učenicima smjera prodavač koja je sudjelovala u aranžiranju proizvoda, mentorirati učenike koji će na samom mjestu događaja umatati poklone građanima.

Ovim putem pozivamo i građane koji nisu umotali svoje poklone da ih donesu u park pa će ih umotati učenici prodavača, poručuju iz Srednje škole Biograd.

Izvor: BNM portal

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA