15. rujna 2023.

U prepunoj dvorani Gradske knjižnice Biograd na Moru autorica Anđa Marić svojim gostovanjem otvorila je Mjesec ženskog zdravlja

U prepunoj dvorani Gradske knjižnice Biograd na Moru autorica Anđa Marić svojim gostovanjem otvorila je Mjesec ženskog zdravlja, koji će se u Gradskoj knjižnici održavati od 11. rujna do 11. listopada s ciljem podizanja svijesti o važnosti ženskog mentalnog i fizičkog zdravlja.

"Nakon 55 minuta ovog druženja Vaši životi i razmišljanja više neće biti isti kao prije predavanja!'' započeo je Neven Kepeski promociju knjige Anđe Marić Moja revolucija u 365 dana.

Anđa Marić koja dugi niz godina boluje od multiple skleroze, u dvoranu je ušla zaraznog osmijeha i u pratnji psića Puse koji je ključan dio njene revolucije, a samim time i bitan gost na svakoj promociji njezine knjige.

Moja revolucija u 365 dana Anđina je priča o tome kako ju je bolest natjerala da izađe iz ormara, da se ne srami sama sebe. Na promociji je pričala o svim usponima i padovima, o svom putu na kojem je spoznala tko je zapravo ona, te tko želi biti. Svojom je pričom poslala poruku da bolest nije kraj, nego početak. Pozornost publike držala je do zadnjeg trenutka, a malo tko je ostao imun na njezinu iskrenost i otvorenost kada je u pitanju tako osobna stvar.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA